Body Plant by Anat Sever

photo Asaf Ambram

The large Bauhaus windows were a meeting point between the natural outdoor space and the indoors of the house. In today’s urban environment, space is becoming more crowded and artificial, and the opportunities for interactions with nature decrease. 

Attempting to deal with this void, the project offers connection points with a personal piece of nature that can be used for sensory focus and relaxation. In this project, different plants and containers were created to connect functionally and aesthetically with the user. The products of this merger are ceramic tools ornamented with tiny grounds of moss and which can be worn during the day.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s